Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Εκατοντάδες γιατροί στο Συνέδριο της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος
Εκατοντάδες γιατροί στο Συνέδριο της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 09:57

ekatodades15 5 18

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 συνέδρων, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Grand Serai», το Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας και των Ηλεκτρολυτών: από τη Θεωρία στην Πράξη».

Tο εν λόγω συνέδριο, χαρακτηριζόταν από την πρωτοτυπία της θεματολογίας και αποτελεί πρωτοβουλία της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος.

Στόχος της εκδήλωσης, που ουσιαστικά περνάει από την θεωρία στην πράξη, είναι η σε βάθος κατανόηση των διαταραχών της οξεοβασικής ισορροπίας και των ηλεκτρολυτών, που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους γιατρούς να αντιμετωπίζουν με επάρκεια αυτές τις διαταραχές στη κλινική πράξη. Επικεφαλής του συνεδρίου ο διακεκριμένος Καθηγητής Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και Διευθυντής της Β' Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ.

Σε δήλωσή του ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε στους στόχους αλλά και στις πρωτοτυπίες αυτού του δεύτερου πανελλήνιου συνεδρίου που για ακόμη μια φορά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και από το οποίο προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα και ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης.

 

papastratos300x250