Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Την Κυριακή η ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αυτιστικών Ατόμων
Την Κυριακή η ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αυτιστικών Ατόμων Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 12:23

aftismos12 5 2018

Αυτισμός-Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Ημερίδα με τίτλο: «Αυτισμός-Θεραπευτικές προσεγγίσεις» διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων-Παράρτημα Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου. Η ημερίδα στην οποία μετάχουν πολλοί ομιλητές θα γίνει την Κυριακή, στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα «Αρχ. Σπυρίδωνος» της πρώην Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Στόχος της ημερίδας αυτής που έρχεται λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση που είχε γίνει για τα Σώματα Ασφαλείας και τον αυτισμό, έχει σαν στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τον αυτισμό και να εμβαθύνει σε γενικά και ειδικά θέματα.

Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βενετσάνος Μαυρέας που στάθηκε στην σημασία αυτής της εκδήλωσης καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας της Περιφέρειας Γιάννης Νικόπουλος αλλά και ο πρόεδρος του Παραρτήματος για τον Αυτισμό Χρίστος Θέμος. Όλοι τους αναφέρθηκαν στην σημασία της ενημέρωσης του κοινού καλώντας γονείς, παιδιά, φοιτητές, εργαζόμενους στον τομέα Υγείας να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ημερίδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και ομιλίες από πολλές επιστημονικές ειδικότητες.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250