Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Ημερίδα για τις χρηματοδοτήσεις Έργων Διαχείρισης Ενέργειας
Ημερίδα για τις χρηματοδοτήσεις Έργων Διαχείρισης Ενέργειας Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 12:37

xrimatod11 5 2018

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Ειδικού Γραμματέας ΣΔΙΤ

Ημερίδα με θέμα: Χρηματοδοτήσεις Έργων Διαχείρισης Ενέργειας - Νέες Προοπτικές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Du Lac», Ιωάννινα, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα και του Ειδικού Γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαου Μαντζούφα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας, έχει ως εξής:

11:30 – 12:00 Προσέλευση — Εγγραφή

12:00 – 12:30 Εισαγωγικές Ομιλίες:

- Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου

- Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης

- Τατιάνα Καλογιάννη-Σταύρου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων

- Νικόλαος Μαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ, Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. «Έργα ΣΔΙΤ στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παρόν και μέλλον».

- Γιώργος Δανιόλος, τέως Πρόεδρος Ελληνικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων. «Οδοφωτισμός και έξυπνες πόλεις»

- Γιώργος Παϊσίδης, Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού. «Ευκαιρίες & Κίνδυνοι Επενδύσεων Αστικού Φωτισμού»

Domenic De Bechi, PFI Contract Manager, Economy Directorate, Birmingham City Council. «The Birmingham Highways Experience» Joseph Tang, Urban Planner, Head of Schools EPC Scheme, City of Paris. «Paris’ Schools EPC program : shaping a new energy performance standard with technological and contracting innovations»

- Κωνσταντίνος Παπαπολύζος, Διευθύνων Σύμβουλος TREK Development. «Σύγχρονες μορφές ΣΔΙΤ και έργων Παραχώρησης στην Ενέργεια – Το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Ηπείρου στην εξοικονόμηση ενέργειας».

Την ημερίδα συντονίζει η Δημοσιογράφος Βάσω Σκουλίκα.

(σε ράστερ)

Διήμερη επίσκεψη του Π. Σκουρλέτη στην Πρέβεζα.

Διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου.

Αφορμή αποτελεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1», το οποίο αφορά στην μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το οποίο δόθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη θα έχει ως εξής:

Στις 7.30 μ.μ. της Δευτέρας (14/5) θα είναι ομιλητής στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης» με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Την Τρίτη (15/5) στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

 

papastratos300x250