Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ - Πολυνίκης Σύλλογος ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ - Πολυνίκης Σύλλογος ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 10:09

skopovoli11 5 2018

Ένας ακόμη Πανελλήνιος αγώνας τελείωσε με τον ΑΟΜΠΟΥΝΤΟ να αναδεικνύεται πολυνίκης σύλλογος. Μια παράδοση ακόμη διατηρήθηκε στον Πανελλήνιο αγώνα σκοποβολής IPSC λειοκάνου που διοργανώθηκε από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ με ανάθεση από την Ελληνική Σκοπευτική Ομοσπονδία. Στο σκοπευτήριο του Ομίλου στο στρ/δο Κατσιμήτρου στο Πέραμα, συγκεντρώθηκαν άνω των 100 σκοπευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν την διάκριση . Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελούσε και τεστ για πολλούς Έλληνες σκοπευτές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί στη Γαλλία το καλοκαίρι, εκ των οποίων και αρκετά μέλη του ΜΠΟΥΝΤΟ. Ο αγώνας που διήρκεσε δύο ημέρες , κατά γενική ομολογία είχε πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία ,αλλά για τον Όμιλο και μεγάλη αγωνιστική λόγω των επιτυχιών των σκοπευτών του. Συγκεκριμένα οι παρακάτω σκοπευτές του ΜΠΟΥΝΤΟ επέτυχαν τις εξής διακρίσεις.

ΛΥΜΠΙΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       3ος standard senior

ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   2ος standard manual

ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 3ος open senior

ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3ος standard manual senior

ΤΣΙΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       1οςstandard manual senior

ΡΑΜΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1ος modified junior

ΓΚΟΥΡΜΕΤΣΙΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ 2ος modified junior

ΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     3ος modified junior

ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     1ος open

ΤΣΟΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ     2η open & 1η open lady

ΚΟΥΜΠΕΤΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ     2os open junior

KOSSYBAKH ANNA   2η open lady

Ο αγώνας έκλεισε με τις απονομές όπου παραβρέθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των αρχών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η παρουσία της 8Ης Μ.ΤΑΞ όπως πάντα δυναμική και η συνδρομή της πολύτιμη στις προσπάθειες του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ να διατηρείται στην κορυφή . Ανανεώνουμε το ραντεβού για τους επόμενους τέσσερεις μεγάλους σκοπευτικούς αγώνες το 2018 εκ των οποίων οι τρεις πανελλήνιοι.

 

papastratos300x250