Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ - Φωτοβολταϊκό σύστημα για την εξοικονόμηση του κόστους
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ - Φωτοβολταϊκό σύστημα για την εξοικονόμηση του κόστους Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 17:04

panipeirotiko10 5 2018

Στην «πράσινη» ενέργεια επενδύει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, το οποίο αποφάσισε την έγκριση παραχώρησης στην ΓΓΑ έκτασης 10 περίπου στρεμμάτων, προκειμένου η επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ να εγκαταστήσει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα για την εξοικονόμηση του κόστους στο Πανηπειρωτικό.

Το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας στη συνεδρίαση της Τρίτης με τον δήμαρχο Θ. Μπέγκα να διευκρινίζει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ν. Γκόντα, ότι δεν πρόκειται για την έκταση που έχει ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο παρελθόν, προκειμένου να κατασκευάσει ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Από την άλλη όμως, σχολίασε και την παρέμβαση του Λ. Νάτση που επισήμανε ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν ενδείκνυται για μεγάλες κατασκευαστικές παρεμβάσεις, καθώς είναι «δεσμευμένη» ώστε να εκτονώνει πλημμυρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή.

«Οφείλω να επισημάνω, ότι πρόσφατα, με επισκέφθηκε ιδιώτης που κατασκευάζει διαμερίσματα στην περιοχή και με ενημέρωσε ότι τα εδάφη είναι πολύ άσχημα και απαιτούν τεράστιες δαπάνες σκυροδέτησης για να εξυγιανθούν.

Φαντάζομαι, ότι όταν προκύψει το θέμα της κατασκευής γηπέδου από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για το οποίο δεν έχουμε αντίρρηση παραχώρησης, θα ληφθεί υπόψιν η συγκεκριμένη παράμετρος», τόνισε ο κ. Μπέγκας.

 

papastratos300x250