Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Δίδαξε στα παιδιά την αγάπη για τον αθλητισμό
Δίδαξε στα παιδιά την αγάπη για τον αθλητισμό Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 10:00

zagorakis athlit9 5 2018

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στα Γιάννενα, στο ΚΔΑΠ της Αποστολής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Μεγάλες στιγμές του 2004, όταν η Ελλάδα με αρχηγό τον Θοδωρή Ζαγοράκη, σήκωσε το πανευρωπαϊκό κύπελλο, ζωντάνεψαν, στο ΚΔΑΠ της «Αποστολής», όπου βρέθηκε ο ευρωβουλευτής για να μιλήσει στα παιδιά για τον αθλητισμό.

Ήρεμος, χαλαρός και προσιτός, αφού πρώτα επισκέφθηκε την Μητρόπολη και τον σεβασμιότατο κ.κ. Μάξιμο, πήγε στο ΚΔΑΠ όπου τον περίμεναν δεκάδες μικρά παιδιά για να τον δουν από κοντά και να τους μιλήσει για την μεγάλη του αγάπη: Τον αθλητισμό.

Την εκδήλωση με θέμα:«Ενημέρωση για τον αθλητισμό στην παιδική ηλικία», διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ηπείρου και η μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ο κεντρικός ομιλητής μιας και σαν πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, είχε πολλά να πει στα παιδιά.

Ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στην αξία αυτών των εκδηλώσεων αλλά και στην δική του διάθεση να είναι πάντα κοντά στα παιδιά και ο ίδιος και όλη η ομάδα που έγραψε ιστορία το 2004 κάνοντας μια ολόκληρη χώρα να πανηγυρίζει ξέφρενα!

Ο κ. Ζαγοράκης, με απλό τρόπο μίλησε στα παιδιά και απάντησε σε ερωτήσεις ενώ υποσχέθηκε να ξαναέρθει στα Γιάννενα.

Ο Μητροπολίτης, φανερά ικανοποιημένος στάθηκε στην συζήτηση που έκανε με τον ευρωβουλευτή και στα θέματα που ανέπτυξαν που περιελάμβαναν λίγο από όλα.

Τέλος, ο διευθυντής της «Αποστολής» ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή για την ανταπόκριση του και στάθηκε στην αξία όλη της προσπάθειας.

 

papastratos300x250