Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Νωρίτερα η ολοκλήρωση της Μονάδας ΑΣΑ
Νωρίτερα η ολοκλήρωση της Μονάδας ΑΣΑ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 17:14

monada asa8 5 2018

Ν. Μαντζούφας: «Πρωτοπόρα η Ήπειρος στη διαχείριση των απορριμμάτων»

Mε εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς «τρέχει» το έργο της κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης.

Η εκτίμηση είναι πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού και πιθανότατα θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την έναρξη λειτουργίας ως το τέλος του έτους. Για μία Περιφέρεια που είναι πρωτοπόρος στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην επόμενη μέρα της διαχείρισης με σύγχρονους ευρωπαϊκούς όρους και αντίστοιχες προδιαγραφές έκανε λόγο από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε ο Νίκος Μαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας των ΣΔΙΤ.

«Είναι ένα έργο που αξίζει να γίνονται οργανωμένες επισκέψεις των πολιτών, για να το δει από κοντά. Ένα έργο που κοσμεί την Περιφέρεια Ηπείρου, με το οποίο η Ήπειρος θα είναι πρωτοπόρος στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Είναι τεράστια η συμβολή όλων των εμπλεκόμενων και αξίζουν τα εύσημα στην Περιφέρεια και όσους εργάστηκαν με αυτόν τον μεθοδικό τρόπο για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Μαντζούφας.

 

papastratos300x250