Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Μια ολοκληρωμένη πρόταση ζωής, για όλη την οικογένεια
Μια ολοκληρωμένη πρόταση ζωής, για όλη την οικογένεια Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 16:10

egainiastike8 5 2018

Εγκαινιάστηκε το Epirus sport & Health center

Οι επικεφαλείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη του Επενδυτικού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Φορείς, αθλητές, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου παρευρέθησαν στα επίσημα εγκαίνια του Epirus sport & Health center.

Ένα μεγάλο έργο που αναβαθμίζει την πόλη των Ιωαννίνων και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ζωής για όλη την οικογένεια που βασίζεται στην ποιότητα των εγκαταστάσεων, την επαγγελματική αρτιότητα του προσωπικού και την επιστημονική υποστήριξη.

Το έργο εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του έργου για ολόκληρη την περιοχή και την συμβολή τέτοιων μεγάλων επενδύσεων στην μείωση της ανεργίας. παραβρέθηκαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου Κ. Γοργόλης, Νίκος Καττής, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, και Γιάννης Λιόντος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι φορέων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επενδυτικού Συμβουλίου κΝίκος Μαντζούφας ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της επένδυσης και του έργου για τη πόλη των Ιωαννίνων αλλά και για ολόκληρη την Ήπειρο μιας και ήδη απασχολούνται 45 εργαζόμενοι και με προοπτική για ακόμη περισσότερους. Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Κώστας Παπασταθόπουλος αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους στάθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση που έχει τύχει από τους Γιαννιώτες το Epirus Sport & Health Center και αναφέρθηκε στην πρόθεση των ιδιοκτητών για επέκταση δραστηριοτήτων του κέντρου, ανακοινώνοντας μάλιστα την υλοποίηση του πρωτοποριακού καλοκαιρινού προγράμματος «Παίζω και μαθαίνω στην θάλασσα» μετά το τέλος του σχολικού έτους καθώς και την δημιουργία Ναυαγοσωστικής σχολής. Τέλος έκλεισε το σύντομο καλωσόρισμα παρουσιάζοντας όλους συντελεστές, και τους εργαζόμενους του κέντρου.

Βραβεύσεις

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις με ιδιαίτερο συμβολισμό για την εξέλιξη του αθλητισμού στην περιοχή της Ηπείρου. Βραβεύτηκαν:

- Ο ορθοπεδικός – αθλητίατρος κ. Χρόνης Δρούγιας για την προσφορά του στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην περιοχή της Ηπείρου,

- Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο πρόσωπο του προέδρου κ. Χριστοβασίλη, του προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη και του πρώτου σκόρερ Piedro Conte.

- Ο 16χρονος Ιάσωνας Παπαδημητρίου πρωταθλητής κολύμβησης, άριστος μαθητής αλλά και άριστος μουσικός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 

papastratos300x250