Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Σημαντική πρόκριση για την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού
Σημαντική πρόκριση για την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 11:56

gel thesprotikou5 5 2018

Στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων

Την ομάδα κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Θεσπρωτικού που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων, συγχαίρει ο δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής.

«Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού για τη σπουδαία διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους. Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στον κ. Κατσανάκη Απόστολο, στους γονείς και στους καθηγητές για τη στήριξη στην προσπάθεια των κοριτσιών. Ο Δήμος Ζηρού και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα κοντά στους νέους και στις νέες για να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σχολικές αίθουσες. Η επιτυχία του ΓΕΛ Θεσπρωτικού αποδεικνύει ότι όταν το νεανικό πνεύμα συνδυάζεται με επίμονη προσπάθεια και θέληση για διάκριση, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο φάιναλ φορ» σημειώνει.

Για την πρόκρισή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού νίκησε στο Λιγουριό Αργολίδας την ομάδα του ΓΕΛ Ναυπλίου με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε η Κατσάνου Αγάπη-Ελπίδα.

Την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Υφαντή Βαρβάρα, Κατσάνου Αγάπη –Ελπίδα, Γκέλου Μαρία, Κώτση Αφροδίτη, Δρόσου Λαμπρινή Κυριακή, Οικονόμου Ελπίδα, Τσιάτσιου Ιουλία, Καπρέτσου Ελευθερία, Μαγκλάρα Ελπίδα, Δημολίτσα Αναστασία, Κωλέτση Αφροδίτη, Δρόσου Κλεοπάτρα.

Την προσπάθεια των κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού για πρόκριση στο φάιναλ φορ, παρακολούθησε και στήριξε από κοντά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάντος Δημήτριος.

Το φάιναλ φορ θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 10 και 11 Μαΐου.

 

papastratos300x250