Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Εσωκομματικές κάλπες στις 13 Μαΐου, για τη ΝΔ
Εσωκομματικές κάλπες στις 13 Μαΐου, για τη ΝΔ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 13:24

nd kalpes25 4 18

Στις 27 Απριλίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Στις κάλπες προσέρχονται στις 13 Μαΐου, τα μέλη της ΝΔ, συμμετέχοντας στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης αλλά και όλων των εκπροσώπων για όλα τα όργανα του κόμματος στο Νομό.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Σπύρος Βασιλείου, αναφέρθηκε στην διαδικασία και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Αμέσως μετά την σκυτάλη της ενημέρωσης ανέλαβαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.Ε.Φ.Ε.) Ιωαννίνων κ. Θεοχάρης Βαδιβάλης αλλά και ο αντιπρόεδρος Φίλιππος Ευαγγέλου, που ενημέρωσαν για τις διαδικασίες και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Όπως είπαν , το νέο καταστατικό ορίζει ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής να μην είναι από την περιοχή ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια των διαδικασιών. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.

Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων, είτε προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είτε προς τις αρμόδιες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Ι,ΙΙ), θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων στη Διεύθυνση: Πυρσινέλλα 14, 3ος όροφος (τηλέφωνο: 2651712425).

Όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της ΝΔ, κ.λπ.) είναι δυνατόν είτε τηλεφωνούν στο τηλέφωνο: 2651712425 είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού στον εξής σύνδεσμο: https://nd.gr/organotikoy

Στο μεταξύ, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση. Οι ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που συγκροτήθηκαν είναι οι εξής: ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΔΩΔΩΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΠΩΓΩΝΙΟΥ.

Προσοχή στις ημερομηνίες και στην οικονομική συνδρομή

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις ημερομηνίες. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητα από σήμερα Τετάρτη, 25 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου. Οι ώρες υποβολής είναι: 10π.μ. – 1μ.μ. και 18:00 – 21:00 για τις ημερομηνίες 25 – 27 Απριλίου, με εξαίρεση το απόγευμα της τελευταίας ημέρας (27 Απριλίου) όπου η καταληκτική ώρα είναι στις 19:00.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι για να ασκήσει κάποιος το δικαίωμα του εκλέγειν θα πρέπει να έχει φροντίσει να έχει καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018. Μέχρι τις 4 Μαΐου, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής. Η διαδικασία γίνεται μόνο ηλεκτρονικά! Είναι αυτονόητο ότι εάν κάποιος/α δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά, έως τις 04 Μαΐου, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου. Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my.nd.gr/

 

papastratos300x250