Κυριακή, 27/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του»
«Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 13:14

gidino21 4 18

Ημερίδα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Ημερίδα με τίτλο «Η αξία του γίδινου γάλακτος και των προϊόντων του» διοργανώνει η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, στις 24 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στον πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Ομιλίες θα γίνουν από τον Γιάννη Σταθώρη, ιδιοκτήτη της «Σταθώρης Τυροκομική» και απόφοιτο της Γαλακτοκομικής Σχολής, την Ιωάννα Καρρά, οικονομολόγο-τυροκόμο και απόφοιτη επίσης της Γαλακτοκομικής Σχολής, τον καθηγητή Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Γιώργο Αρσένο («Ο ρόλος των ερευνητικών έργων SOLID και GoshOmic στην εξέλιξη της ελληνικής αιγοτροφίας»), τον Γιάννη Σκούφο, καθηγητή Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου («Το γίδινο γάλα, το γάλα του μέλλοντος»), και τον Θεόφιλο Μασούρα, αναπληρωτή καθηγητή Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών («Τεχνολογικές ιδιότητες του γίδινου γάλακτος»).

Παράλληλα με την εκδήλωση, θα λειτουργήσει έκθεση με γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα από γίδινο γάλα.

 

papastratos300x250