Κυριακή, 27/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Κάλεσμα στον κόσμο του, για την αναμέτρηση της Κυριακής
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Κάλεσμα στον κόσμο του, για την αναμέτρηση της Κυριακής Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 18:36

PAS19 4 18

Ξεκίνησε την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τον κόσμο της ομάδας για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάνοντας γνωστό πως θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και να τους βοηθήσει να πάρουν τη νίκη σε αυτό τον αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα από σήμερα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, έως και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 5 GOLD, 30€

Θύρα 3 VIP, 20€

Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Παιδικά Θύρες 6-9, 5€

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ….».

 

papastratos300x250