Κυριακή, 27/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αντίδραση για τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αντίδραση για τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 17:58

xristovas18 4 18

Οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους βάζουν… τέλος στην φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με την επόμενη… μέρα στον σύλλογο ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε υπήρχε ή υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών άλλης ομάδας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, αλλά και πώληση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μας έχουν εντυπωσιάσει οι αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων από «δημοσιογράφους» της χώρας μας…

Όσοι έχουν ενδιαφέρον να γίνουν μεσίτες πωλήσεων ομάδων και παικτών ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα…

Στην πραγματικότητα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά άλλων ομάδων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε υπάρχει προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΣ.

«Έφυγε» ο Θ. Θαυμαστός

Σε ηλικία μόλις 66 ετών έφυγε από τη ζωή ένα ακόμη μέλος του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο Θανάσης Θαυμαστός, που αγωνίστηκε την περίοδο 1970-74 στον ΠΑΣ έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα και χθες οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Νησί.

Με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ο Θ. Θαυμαστός διετέλεσε παράλληλα και πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου.

Εγκαίνια στον Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Κυριακή στο μεταξύ από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν στη Φ. Τζαβέλλα τα εγκαίνια των γραφείων του νεοσύστατου Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

 

papastratos300x250