Σάββατο, 21/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Οι επίλεκτοι του ελληνικού Χάντμπολ στην Κόνιτσα
Οι επίλεκτοι του ελληνικού Χάντμπολ στην Κόνιτσα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 19:43

epilektoi12 4 18

Από την Τρίτη στην Κόνιτσα όπου εξελίσσεται η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών και Αθλητριών κάτω των 14 ετών.

Στο γυμναστήριο της Κόνιτσας, οι αυριανοί πρωταγωνιστές των ελληνικών ομάδων χάντμπολ προφανώς και των εθνικών ομάδων, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους στους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Σημαντική για την διοργάνωση της συνάντησης στην Κόνιτσα ήταν η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γ. Καραμπίνας, που τιμήθηκε μάλιστα στην τελετή έναρξης το απόγευμα της Τρίτης από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης, για την προσφορά του στο άθλημα.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Παπασπύρου τόνισε ότι αποτελεί υποχρέωση του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας η άριστη φιλοξενία, προσδοκώντας σε αντίστοιχες διοργανώσεις το επόμενο διάστημα, αλλά και σε επισκέψεις των αθλητών και των αθλητριών μετά από χρόνια στην περιοχή.

Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών ξεκίνησαν οι προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή στο γυμναστήριο της Κόνιτσας, ενώ στον ελεύθερό τους χρόνο αθλητές και αθλήτριες πραγματοποιούν εκδρομές στη γύρω περιοχή.

 

papastratos300x250