Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ - «Εξωτερικά θέματα με κριτήρια εσωτερικής κομματικής πολιτικής»
Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ - «Εξωτερικά θέματα με κριτήρια εσωτερικής κομματικής πολιτικής» Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 21:06

tasoulas4 4 18

«Ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται όχι μόνο ανάξιος για το σοβαρότατο αξίωμα που κατέχει, αλλά και επικίνδυνος», τόνισε ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας σε συνέντευξή του σε Ραδιοφωνικό. Ο κ. Τασούλας υπογράμμισε πως ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον Τούρκο Πρόεδρο, «εντελώς τρελό», μια μέρα πριν την επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία, οπότε και αναμένουμε μετά από διάβημα του Έλληνα Πρωθυπουργού να μεσολαβήσει ο Πρόεδρος της Ρωσίας προς τον Ερντογάν για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!

Επιπλέον, προέβλεψε ο κ. Καμμένος πως μπορεί να κρατηθούν ακόμη και για 15 χρόνια, μη σεβόμενος καθόλου τις οικογένειές τους που αγωνιούν, αλλά και την ανάγκη για ψύχραιμους και σοβαρούς χειρισμούς σε μια εκστρατεία ψυχολογικών επιχειρήσεων της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί τα εξωτερικά θέματα με κριτήρια εσωτερικής κομματικής πολιτικής. «Νομίζει ο κ. Καμμένος που ‘ψοφάει’ για ένα 3% για να επιβιώνει πολιτικά, πως λέγοντας τον Ερντογάν τρελό, θα ικανοποιήσει κάποιους στην κοινή γνώμη, παραβλέποντας τυφλά κάθε παρενέργεια. Το ίδιο συμβαίνει και με το Σκοπιανό, όπου αποδεικνύεται πως ανακινήθηκε μόνο και μόνο για να διχασθεί, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα, η Αντιπολίτευση και όχι επειδή δήθεν ήταν ώριμο για επίλυση. Πρόσφατα, από τη Βιέννη, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε για το Σκοπιανό ότι όλα τα βήματα μας φέρνουν πιο κοντά στην πιθανότητα μιας λύσης. Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, συνέχισε ο κ. Τασούλας, την αισιοδοξία του κ. Κοτζιά και κυρίως τους λόγους που αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει δημοσίως αισιόδοξος», σημείωσε ο βουλευτής.

Περί εγκληματικότητας

Ο κ. Τασούλας, εξάλλου, σε άλλη συνέντευξή του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα κρούσματα σοβαρής εγκληματικότητας που είχαμε στη χώρα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις δηλώσεις του κ. Τόσκα εναντίον του ηλικιωμένου πολίτη στη Γλυφάδα, που άσκησε το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα, όπως και επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις εν συνεχεία δηλώσεις του για το ότι δεν ζούμε σε Παράδεισο αγγελικής κοινωνίας, σχολιάζοντας πως προφανώς δεν ζούμε στον Παράδεισο, αλλά δεν μας αξίζει να γίνει η ζωή μας Κόλαση από την έλλειψη δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη.

 

papastratos300x250