Σάββατο, 21/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Εξωστρεφής ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Εξωστρεφής ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 11:48

anaptiksi27 3 18

Στην εμπορική έκθεση φρούτων και λαχανικών FRESKON ο Δήμος Αρταίων

Στην εμπορική έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 26 Απριλίου έως 28 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Αρταίων.

Η έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των φρούτων και των Λαχανικών στην Περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Μεσογείου. Ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια της προσπάθειάς του, για εξωστρεφή ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα αλλά και της στήριξης, ανάδειξης και προώθησης τοπικών αγροτικών προϊόντων πρόκειται να συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση.

Ο Δήμος Αρταίων καλοί όσους Συνεταιρισμούς, Παραγωγούς, Ομάδες Παραγωγών Χονδρέμπορους και εξαγωγείς Φρούτων και Λαχανικών επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση FRESKON να δηλώσουν συμμετοχή έως 13 Απριλίου στο τηλέφωνο 2681362246 Κουτσούμπα Φωτεινή.

Η έκθεση αποτελεί ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιριών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, Διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ.

 

papastratos300x250