Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα για τους διακριθέντες μαθητές
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα για τους διακριθέντες μαθητές Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 11:53

epimelitirio 24 3 18

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, προχωρά τη διαδικασία για τη βράβευση των διακριθέντων μαθητών, τέκνων των Επαγγελματιών των Ιωαννίνων που εισήχθησαν σε Ανώτατες Σχολές (Α.Ε.Ι.) κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Η βράβευση είχε προσωρινά αναβληθεί, εξαιτίας της ευαισθησίας των προσωπικών δεδομένων, κυρίως των ανηλίκων, που κατέστησε απαγορευτική την ανεύρεση στοιχείων από υπηρεσιακές πηγές. Παρόλα αυτά, επειδή το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, εξαιρετικής σημασίας την επιβράβευση τόσο των μαθητών που εισήχθησαν σε Ανώτατες Σχολές (Α.Ε.Ι.), όσο και των γονέων αυτών οι οποίοι συμπαραστέκονται με κάθε πρόσφορο μέσο στα παιδιά τους στον αγώνα τους αυτό, κυρίως δε στην εποχή μας που η οικονομική κρίση πλήττει τον επιχειρηματικό κόσμο, επανέρχεται στο θέμα αυτό.

Καλούνται λοιπόν όλα τα ενεργά μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων των οποίων τα τέκνα κατά το σχολικό έτος 2016-2017 εισήχθησαν σε Ανώτατες Σχολές (Α.Ε.Ι.) να έρθουν σε επικοινωνία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ονοματεπώνυμο γονέων, βαθμολογία, σχολή εισαγωγής) μέχρι και την Δευτέρα 2 Απριλίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Διεύθυνση: Πουτέτση 14), ή στα τηλέφωνα 2651064013, 2651026273, ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

papastratos300x250