Σάββατο, 21/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ - Όλα έτοιμα για το 3οAll Star Game
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ - Όλα έτοιμα για το 3οAll Star Game Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 12:03

mpasket24 3 18

Για καλό σκοπό όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων «Ευγενία Μουτσίκα», διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο AllStarGame.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, στις 5.00 το απόγευμα, το Εργασιακό Πρωτάθλημα, σε συνεργασία με τους Acadimistas, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ακαδημίας, πραγματοποιεί τη φετινή γιορτή του τοπικού μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις.

Κατά τη διάρκεια του AllStarGame, θα βραβευθεί, από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ (1979-1986) που έχει φτάσει στην υψηλότερη κατηγορία (Β’ Εθνική), θα απονεμηθούν από το Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα, τα Κύπελλα στις 4 πρώτες ομάδες της Α2 κατηγορίας που κέρδισαν την άνοδο στην Α1 και στο πρόσωπο της κόρης της Ευγενίας Μουτσίκα, Ελένης Διαμάντη, θα τιμηθεί η Ευγενία που πριν από λίγους μήνες έφυγε από κοντά μας, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο Εργασιακό Πρωτάθλημα και τον τοπικό αθλητισμό.

Ακόμη θα γίνουν δυο πολύ ξεχωριστοί αγώνες, ανάμεσα στις Μικτές Ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας και ανάμεσα στους γονείς των παιδιών των Σχολείων της Ακαδημίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός τριπόντων.

Το πρόγραμμα του AllStarGameθα ξεκινήσει με τα προκριματικά των τριπόντων, θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και αμέσως μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Μικτών Ομάδω της Α1 και Α2 κατηγορίας. Στο ημίχρονο θα γίνει ένας αγώνας μεταξύ των μπαμπάδων των μαθητών των σχολείων της Ακαδημίας, ο τελικός των τριπόντων και η διοργάνωση θα κλείσει με το δεύτερο ημίχρονο των Μικτών Ομάδων.

Και το φετινό AllStarGame γίνεται για καλό σκοπό. Φέτος τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στους Συλλόγους ΣΟΦΨΥ (Σύλλογος Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας) και «Κυψέλη» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ).

Στο μεταξύ, ανακοίνωσή εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) ενημερώνει ότι η Διοίκηση του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Ακαδημίας, «Αcadimistas», διοργανώνουν τους αγώνες τοπικού μπάσκετ All star game. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων με τη συμμετοχή επίλεκτων αθλητών από τις κατηγορίες Α1 και Α2. Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν ως αρωγή για την λειτουργία του ΣΟΦΨΥ Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας και του συλλόγου ΑμεΑ «Κυψέλη» στα Ιωάννινα.

 

papastratos300x250