Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Αναμένουν γιατρούς νέων ειδικοτήτων
Αναμένουν γιατρούς νέων ειδικοτήτων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 13:06

anamenoun23 3 18

Προς διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του ΠΕΔΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Προς διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του ΠΕΔΥ φαίνεται ότι πηγαίνει η δομή αφού στην ευθύνη της θα έχει και την λειτουργία των ΤΟΜΥ. Ήδη, λειτουργεί η πρώτη δομή και αναμένεται να μπουν σε λειτουργία κι άλλες. Η Μονάδα αναφοράς των ΤΟΜΥ θα είναι το ΠΕΔΥ και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να διευρυνθεί η λειτουργία.

Η εκπρόσωπος των γιατρών κα. Άννα Γρίβα μιλώντας στο ITV υποστήριξε ότι ανάλογες ενέργειες έχουν γίνει σε άλλες μονάδες υγείας και πιθανόν να υπάρξει μια διεύρυνση του ωραρίου και στην μονάδα των Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ, στην πρόσφατη επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ τέθηκε το θέμα κάλυψης των ειδικοτήτων νευρολογίας, οφθαλμολογίας αλλά και άλλων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες ιατρικών υπηρεσιών σε αυτές τις ειδικότητες.

Δοθείσης της ευκαιρίας η κα. Γρίβα σχολίασε και δηλώσεις που έκαναν λόγο για μειωμένη κίνηση από πλευράς πολιτών στην μονάδα του ΠΕΔΥ. Η κα. Γρίβα ξεκαθάρισε ότι καθημερινά δέχονται εκατοντάδες πολίτες υπογραμμίζοντας ότι όλες οι εξετάσεις γίνονται στην Μονάδα του ΠΕΔΥ στέλνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους ισχυρίστηκαν το αντίθετο.

 

papastratos300x250