Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός «Ο αγώνας των ηρώων του 1821, να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα ζωής»
«Ο αγώνας των ηρώων του 1821, να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα ζωής» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 11:46

apostoli23 3 18

Εορτασμός 25ης Μαρτίου από το ΚΔΑΠ της Αποστολής και της Ι.Μ. Ιωαννίνων

Λαμβάνοντας τα εύσημα και τους επαίνους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου, του Ταγματάρχη Μητσάκη Χριστόδουλου, του εκπροσώπου της αστυνομίας Παπαδόπουλου Χρήστου και του Χρήστου Μανιά, Περιφερειακού Διευθυντή Ηπείρου των Σ/Μ «Μασούτης», πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η γιορτή- αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’»

Το ΚΔΑΠ της Αποστολής και της Ι.Μ. Ιωαννίνων μετρά ήδη έξι μήνες ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων και η αποδοχή τόσο των γονέων, που το επιλέγουν για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, όσο και της τοπικής κοινωνίας, που συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά, είναι αξιοσημείωτη. Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρική παράσταση, τραγούδια από την χορωδία καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τις χορευτικές ομάδες του κέντρου, ενώ έκλεισε με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία των παιδιών μπροστά από τα σκηνικά, που τα ίδια σχεδίασαν και κατασκεύασαν προετοιμάζοντας την παράσταση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, συγχαίροντας παιδιά και παιδαγωγούς για την εξαιρετική τους προσπάθεια, ενώ ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους συνέστησε ο αγώνας των ηρώων του 1821 να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα ζωής, στην οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν αγωνιστικότητα, ευθύνη και αγάπη, βοηθώντας τους εαυτούς τους και την κοινωνία.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους χορηγούς που στηρίζουν το κέντρο από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας αγάπη και υλική υποστήριξη σε κάθε ευκαιρία με γενναιοδωρία. Σε εποχές κρίσης, οικονομικής και ηθικής, η δύναμη τους είναι ζωτικής σημασίας στις προσπάθειές μας για προσφορά με τελικούς αποδέκτες τα παιδιά της τοπικής κοινότητας των Ιωαννίνων.

 

papastratos300x250