Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα 22χρονος πρόσφυγας, έβαλε τέλος στη ζωή του
22χρονος πρόσφυγας, έβαλε τέλος στη ζωή του Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 17:28

ekav22 3 18

Μία ημέρα πριν προσέλθει στον ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία βιασμού μίας 45χρονης Ιρανής

Κρεμασμένος από ένα σεντόνι, εντοπίστηκε ένας 22χρονος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν που διέμενε στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά.

Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του, μία ημέρα πριν προσέλθει στον ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία βιασμού μίας 45χρονης από το Ιράν και βρέθηκε στον τρίτο όροφο του παλαιού εργοστασίου Φιξ στον Κατσικά.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλάκης κατέληξαν σε ένα πρώτο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καθαρή περίπτωση αυτοχειρίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πριν από 15 ημέρες μία 45χρονη πρόσφυγας από το Ιράν που επίσης διαμένει στο Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 22χρονου Αφγανού με την κατηγορία του βιασμού. Ο νεαρός εντοπίστηκε αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και γι’ αυτό το λόγο δε συνελήφθη αλλά ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να προσέλθει για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Αυτό επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη, όμως ο 22χρονος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έφυγε το πρωί της Τρίτης από το Κέντρο Φιλοξενίας, για να εντοπιστεί νεκρός αργά το απόγευμα.

Τις οριστικές απαντήσεις πάντως έτσι ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς να μείνουν σκιές για τις αιτίες του θανάτου, αναμένεται να δώσει η νεκροψία που έχει παραγγελθεί.

 

papastratos300x250