Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά SUPER LEAGUE - Πάμε για σέντρα στις 31 Μαρτίου;
SUPER LEAGUE - Πάμε για σέντρα στις 31 Μαρτίου; Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 09:07

sedra21 3 18

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν το Πάσχα, αφήνει τις τελευταίες ώρες ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εφόσον γίνουν αυτά που έχει ζητήσει ο ίδιος και οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει και πάλι το Σάββατο, 31 Μαρτίου, αφού αυτό αποτελεί την επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αυτό είναι το αίτημα των «μικρομεσαίων», αυτό θέλει και η FIFA, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει να πάρει... παράταση η διακοπή, εφόσον έχουν γίνει όλα εκείνα που έχει ζητήσει.

Μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν δοθεί εγγράφως οι απαραίτητες δεσμεύσεις από τις ομάδες, αυτές θα δοθούν άμεσα στην Παγκόσμια ομοσπονδία, επομένως θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Όλες οι ομάδες έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές που ζητά το υφυπουργείο και έχουν συμφωνήσει. Μοναδικός αστερίσκος είναι ο ΠΑΟΚ, αν αρνηθεί να υπογράψει λόγω των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα βρεθεί μια φόρμουλα για να ξεπεραστεί το εμπόδιο.

 

papastratos300x250