Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «Έχουμε εκφράσει την διαφωνία μας»
«Έχουμε εκφράσει την διαφωνία μας» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:29

tsoumanis20 3 18

Ο Φ. Τσουμάνης για το αίτημα του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Την αντίθεσή του εξέφρασε ανοικτά ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππας Τσουμάνης αναφορικά με το αίτημα που εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών για την δίχρονη εκπαίδευση.

Ο κ. Σίντος με δηλώσεις του είχε ταχτεί υπέρ λέγοντας ότι υπάρχουν οι αίθουσες για να γίνει πράξη η δίχρονη εκπαίδευση. Ο κ. Τσουμάνης από την πλευρά του ξεκαθαρίζει ότι συνδιαλέγονται μόνο με την κυβέρνηση εξηγώντας ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί καθώς απαιτεί χιλιάδες αίθουσες σε όλη τη χώρα και εκατοντάδες υπαλλήλους που δεν υπάρχουν.

«Δεν ξέρω τι ζητάει ο κ. Σίντος. Εμείς δεν συδιαλεγόμαστε παρά μόνο με το κράτος. Υπάρχουν οι νόμοι και εμείς στείλαμε τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν. Είμαστε εντελώς αντίθετοι με το νόμο αυτό. Αμφιβάλω εάν θα υλοποιηθεί ορθά. Εμείς δεν θα λύσουμε το πρόβλημα αυτό. Για να υλοποιηθεί χρειάζονται χιλιάδες αίθουσες εκτός εάν κάνουμε πολιτική φιλίας με τους νηπιαγωγούς…ενόψει εκλογών που φαίνεται ότι επίκειται τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας την αντίθεση που έχουν με το συγκεκριμένο σχέδιο και την εφαρμογή του.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250