Κυριακή, 22/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ - Κυριακές με τον «Παπουτσωμένο Γάτο»
ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ - Κυριακές με τον «Παπουτσωμένο Γάτο» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 09:50

atherapeftoi20 3 18

Η Παιδική Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «Οι Αθεράπευτοι» παρουσιάζει, με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο, ένα θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους, βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Giovanni Francisco Straparola, την Κυριακή 18/3 στις 11:30π.μ., την Κυριακή 25/3 στις 5:30μ.μ. και την Κυριακή 1/4 στις 11:30π.μ. στο Θέατρο της Στοάς Ορφέα.

Η ανθρωποποιημένη – στη μορφή του «Παπουτσωμένου Γάτου» – σοφία και εξυπνάδα του φτωχού μυλωνά κατόρθωσε να υπερνικήσει την τρομοκρατία και την αλαζονεία του απαίσιου Μάγου Τράμπα. Βέβαια, παρούσα – ως καταλύτης – και η δύναμη του Έρωτα ανάμεσα στο γιο του μυλωνά, τον Τριστάνο και την Πριγκίπισσα Μελισσάνθη, καθώς και ανάμεσα στον «Παπουτσωμένο Γάτο» και την Ψιψινέλα του!...

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παππά, καθώς και η πρωτότυπη μουσική του έργου που θα παίζεται ζωντανά επί σκηνής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Γιωργίνας Παπαγεωργίου. Βοηθός σκηνοθεσίας, σκηνογραφίας & ενδυματολογίας είναι η Αγγελική Κουτσοθανάση.

Ερμηνεύει ο Λευτέρης Βανούσης (ως «Παπουτσωμένος Γάτος») και μαζί του (με σειρά εμφάνισης) οι: Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Παπλιάκου, Περικλής Λιάρος, Σοφία Στεφανοπούλου, Χριστίνα Βάρφη, Έφη Μήτου, Παναγιώτης Λιόντος, Αστέριος Τουβλατζής, Βάσια Τασούλη, Παναγιώτης Κόλλιας, Σπύρος Γεροστάθης, Μιχάλης Χατζηισαάκ, Παρασκευή Ροντογιάννη, Αγγελική Κουτσοθανάση, Εύη Τσαβουρέλου, Γεωργία Γάτου, Φανή Κοτίνη, Αρσινόη Μπαλωμένου & Παναγιώτης Μακρής.

Γενική είσοδος: 7€.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 698-198-1067 & 698-198-1058.

 

papastratos300x250