Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Απαραίτητη η νομική συμβουλή και αρωγή
Απαραίτητη η νομική συμβουλή και αρωγή Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 17:18

lazanis13 2 18

Ο Δικηγόρος Χάρης Λαζάνης για τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Στο προσκήνιο έρχονται οι εξωδικαστικοί συμβιβασμοί μιας και οι τράπεζες το τελευταίο διάστημα προχωρούν σε «κουρέματα» οφειλών… για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση και εγγυητής!

Ουσιαστικά, οι τράπεζες αναζητούν τρόπο να ρυθμίσουν εξωδικαστικά δάνεια για ποσά που αφορούν πιστωτικές κάρτες και άλλες οικονομικές υποθέσεις, πριν αυτές οι υποθέσεις περάσουν σε ξένα funds.

 Οι τράπεζες κάνουν τις δικές τους προτάσεις στους οφειλέτες ενώ από την πλευρά τους οι οφειλέτες προσέρχονται σε μια διαδικασία δύσκολη που σίγουρα απαιτεί νομική συμβουλή.

Ο δικηγόρος Χάρης Λαζάνης που έχει χειριστεί με επιτυχία πολλές τέτοιες υποθέσεις, μιλώντας στο Itv, αναφέρθηκε στην δυσκολία αυτών των υποθέσεων που απαιτούν χρόνο και μεγάλη υπομονή ώστε να μπορέσουν να μειώσουν το τελικό ποσό της οφειλής που προκύπτει από δάνεια ή πιστωτικές κάρτες.

Ο γνωστός δικηγόρος, ξεκαθαρίζει ότι είναι απαραίτητο ο κάθε πολίτης που αντιμετωπίζει σχετικό θέμα να απευθυνθεί σε νομικό και να ζητήσει ενημέρωση και νομική κάλυψη καθώς οι «κίνδυνοι» που ενέχονται στο χειρισμό τέτοιων υποθέσεων είναι πολλοί.

«Να εμπιστευτούν τον δικηγόρο τους, είναι απαραίτητο. Οι οικονομικές υποθέσεις και ειδικά αυτές που είναι εξωδικαστικού συμβιβασμού εμπεριέχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να δώσει σημασία ο ενδιαφερόμενος. Σε κάθε περίπτωση προτείνω στους πολίτες να εμπιστευτούν τον νομικό τους και να προσέλθουν στην διαδικασία που είναι χρονοβόρα και θέλει κατάλληλους χειρισμούς», καταλήγει ο κ. Λαζάνης.

 

papastratos300x250