Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ - Ιδανικό περιβάλλον για επικοινωνία και ανάπτυξη
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ - Ιδανικό περιβάλλον για επικοινωνία και ανάπτυξη Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 17:14

diethneis13 2 18

Ιδανικό περιβάλλον για επικοινωνία και ανάπτυξη, προσφέρουν οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες δίνει δυναμικό «παρών» και η Περιφέρεια Ηπείρου, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της οργανωμένης και στοχευμένης προβολής της περιοχής μας και των τοπικών της προϊόντων.

Πρόκειται για το ύψιστο εργαλείο μάρκετινγκ και προώθησης στον τουριστικό τομέα, τόσο για την Ήπειρο, τα ξενοδοχεία της και τα τουριστικά καταλύματα, τους τουριστικούς πράκτορες, όσο και για άλλους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών.

Οι εκθέσεις αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία επικοινωνίας, προβολής, υπενθύμισης και δικτύωσης (networking) για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Την περασμένη εβδομάδα, η Περιφέρεια Ηπείρου, συμμετείχε:

- Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ

- Στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Reisen που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Αμβούργο της Γερμανίας. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη έκθεση, στην οποία προβλήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για δραστηριότητες στη φύση τόσο σε ορεινές όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Η συγκεκριμένη αγορά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική διότι εκεί συγκεντρώνεται κοινό με πολύ υψηλό κατά κεφαλή εισόδημα με έντονο ενδιαφέρον για εναλλακτικές δραστηριότητες.

- Στην διεθνή έκθεση Fruit Logistica 2018 στο Βερολίνο. Σε αυτή συμμετείχαν παραγωγοί κυρίως από την περιοχή της Άρτας. «Το αποτέλεσμα της συμμετοχής ήταν καταπληκτικό», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολύ καλές προσδοκίες για τους Ηπειρώτες παραγωγούς.  

 

papastratos300x250