Δευτέρα, 19/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός «Μόνο η ΝΔ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση»
«Μόνο η ΝΔ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:20

pita oned13 2 18

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στα Γιάννενα στην πίτα της ΟΝΝΕΔ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Παρουσία του Τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, Βουλευτή Σερρών, Κώστα Αχ. Καραμανλή έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων LT Club Winter πίσω από το ταχυδρομείο.

Ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του απευθύνθηκε στους νέους εξηγώντας μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η νέα γενιά με κυριότερη εξ΄αυτών την ανεργία και την φυγή στο εξωτερικό.

Ο κ. Καραμανλής κάνοντας μια αναφορά στην ιστορία της δεξιάς παράταξης, είπε ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση καλώντας τους νέους της παράταξης να βγουν μπροστά και να είναι στο πλευρό του προέδρου της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Χρειάζεται μια παράταξη που πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Σήμερα, έχουμε μια κυβέρνηση που μόνο για ένα πράγμα έχει πραγματικό σχέδιο: Την εξόντωση της μεσαίας τάξης και την επένδυση στον κοινωνικό διχασμό», είπε ο κ. Καραμανλης ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ πάντα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της μεσαίας τάξης.

«Στη ΝΔ έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σεβασμό σε όλους. Αυτή η κυβέρνηση τιμωρεί αυτούς που υποτίθεται ότι η Αριστερά προστατεύει: Τους αδύναμους!» είπε, τονίζοντας ότι ο ιδρυτής της ΝΔ έλεγε ότι «το να τάζεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις, είναι ο μεγαλύτερος λαϊκισμός», εξηγώντας πως μεγάλες αλήθειες ειπώθηκαν από όλους τους αρχηγούς της ΝΔ κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές σε όλους τους αρχηγούς της ΝΔ.

«Αυτό το αόρατο νήμα που συνδέει όλους τους αρχηγούς, κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας μια συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό», είπε

Όσο για το θέμα της Novartis, είπε ότι «δεν επιθυμούν να προκαταβάλλουν καμία απόφαση αλλά το θέμα ήρθε λίγες ώρες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα των Σκοπίων. «Όλα στο φως», είπε ο κ. Καραμανλής επαναλαμβάνοντας το σύνθημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα αυτό «καλώντας την κυβέρνηση να μην επεμβαίνει στην δικαιοσύνη».

Εκτός από τον κ. Καραμανλή, στην κοπή τις πίτας της ΟΝΕΔ βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο βουλευτής Κώστας Τασούλας αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Σπύρος Βασιλείου.

Θετική αίσθηση προκάλεσε και ο Θανάσης Μωρόγιαννης που κάλεσε τους νέους να είναι ενεργοί στα πολιτικά πράγματα της χώρας και να συστρατευθούν ώστε να αλλάξει η σημερινή κατάσταση.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία καθώς όπως είπε: «Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο το πρόσωπο», θέλοντας να δείξει τους δεσμούς και τη συνεργασία που υπάρχει σε όλα τα όργανα του κόμματος.  

 

papastratos300x250