Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΚΕΔΙΒΙΜ - Στα… έδρανα οι φοιτητές για εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες
ΚΕΔΙΒΙΜ - Στα… έδρανα οι φοιτητές για εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 10:38

kedim13 2 18

To Σάββατο 3 Μαρτίου (9.30 π.μ. - 12.30 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί νέο δωρεάν τρίωρο σεμινάριο με τίτλο «Εκπαίδευση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 50 προπτυχιακοί φοιτητές των εξής Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:

- Σχολή Επιστημών Υγείας &

- Φιλοσοφική Σχολή

Το σεμινάριο οργανώνουν το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ).

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εισήγηση σε ολομέλεια και πρακτική εξάσκηση σε μικρές ομάδες και τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Δρ. Αθανάσιου Κιτσάκου, Διευθυντή ΕΣΥ ΜΕΘ ΠΓΝΙ και Προέδρου της ΕΕΔΕΠ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σε αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος».

Οι αιτήσεις θα κατατεθούν on-line στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ο οποίος ενεργοποιήθηκε χθες Δευτέρα και θα παραμείνει ενεργός έως τις 16 Φεβρουαρίου  (11.00 π.μ.): Η συμμετοχή θα βασιστεί στη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης αίτησης.

http://dikeppee.uoi.gr/kek-current/fa

Να σημειώσουμε, ότι η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με πρωτοβουλία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ). Μέχρι τη λήξη του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιήθηκαν επτά δωρεάν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, στα οποία εκπαιδεύτηκαν 252 φοιτητές από 38 πιστοποιημένους από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) εκπαιδευτές.

 

papastratos300x250