Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Στη ΔΩΔΩΝΗ η πρέσβης της Μεγ. Βρετανίας
Στη ΔΩΔΩΝΗ η πρέσβης της Μεγ. Βρετανίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 18:11

dodoni smith8 2 18

Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο βρέθηκε η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η κα Σμιθ ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, δοκίμασε τα αγνά ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η πρέσβης της Βρετανίας συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη σημαντική συμβολή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΩΔΩΝΗ στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 έως το 2017, η ΔΩΔΩΝΗ έχει αυξήσει τις  εξαγωγές της κατά 61%, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

papastratos300x250