Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Δοκιμάζονται τα «κουπιά» του ΝΟΙ
Δοκιμάζονται τα «κουπιά» του ΝΟΙ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 17:46

grameniatis8 2 18

Με εργομετρικές δοκιμασίες που διεξάγει σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την αναζήτηση αθλητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που θα στελεχώσουν φέτος τις Εθνικές της Ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, τεστ διεξήχθησαν και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όπου δοκιμάστηκαν 17 επίλεκτοι κωπηλάτες του. Οι δοκιμασίες της ΕΚΟΦΝΣ έγιναν παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κοντομανώλη και υπό την επίβλεψη των προπονητών του Ν.Ο.Ι. Λευτέρη Τζίμα και Θανάση Μπουκουβάλα.

Πιο αναλυτικά, η Ομοσπονδία δοκίμασε από την κατηγορία Ανδρών – Νέων Ανδρών τους Άρη Γραμμενιάτη, Κώστα Βαρδάκα και Άγγελο Μπερή. Από την κατηγορία των Εφήβων τους Ανδριανό Οικονόμου, Αλέξανδρο Μαμακή, Γιώργο Γραμμενιάτη, Λεωνίδα Γούνη, Βασίλη Ζέρβα, Λεωνίδα Παλαιοπάνο, Δημήτρη Μπουκουβάλα, Γιώργο Κολιό, Γιώργο Κώστα και Βασίλη Αγγέλη. Από την κατηγορία Νεανίδων τις Αθανασία Μάκου και Αριάδνη Μήτση. Τέλος, από την κατηγορία των Παίδων δοκιμάστηκαν οι Παύλος Φαϊτάς και Ζήσης Μπουκουβάλας.  Οι αθλητές του Ομίλου πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Σε κοινόβια της Εθνικής

Στο μεταξύ, νέα κοινόβια προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ξεκινούν αυτές τις μέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και η παρουσία του Ν.Ο.Ι. σ’ αυτά θα είναι, όπως πάντα, έντονη. Όσον αφορά στην κατηγορία Ανδρών, στο κοινόβιο έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος οι Στέφανος Ντούσκος, Παντελής Σωτηρακόπουλος και Άρης Γραμμενιάτης. Στο κοινόβιο της κατηγορίας Εφήβων, σε σύνολο πέντε επίλεκτων αθλητών που κλήθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ, οι τρεις είναι Γιαννιώτες. Πρόκειται για τους Ανδριανό Οικονόμου, Δημήτρη Μπουκουβάλα και Γιώργο Γραμμενιάτη.  

 

papastratos300x250