Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Ρεσιτάλ Κιθάρας με τον Κώστα Τοσίδη
Ρεσιτάλ Κιθάρας με τον Κώστα Τοσίδη Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 11:17

tosidis8 2 18

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ «Δ. ΧΑΤΖΗΣ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου διοργανώνεται ένα ρεσιτάλ κιθάρας στα Ιωάννινα με το σολίστ κιθάρας και διδάσκοντα στην Ακαδημία του Σάλτσμπουργκ Αυστρίας Κώστα Τοσίδη.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πλούσια κιθαριστική δράση και συναυλιακή εμπειρία σε αίθουσες της Ευρώπης και της Αμερικής. Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (παλιά σφαγεία), στις 8:00 μμ και συνδιοργανώνεται από το σύλλογο «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου», το Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη. Τιμή εισόδου ρεσιτάλ: 5€

Δωρεάν σεμινάριο κιθάρας
Την επομένη του ρεσιτάλ, Κυριακή, ο Κώστας Τοσίδης θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο κιθάρας στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, στο Ροδοτόπι. Στο σεμινάριο θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκτελεστών, ενώ είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο ακροατή. Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, εκτελεστές και ακροατές, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από το σολίστ.
Οι ώρες του σεμιναρίου
> 10:00 - 14:30 : Συμμετοχή 5 εκτελεστών με έργα: A.Barrios: Julia Florida / M.Ponce: Allemande / F.Tarrega: Capricho Arabe / Δ.Ζαφειρέλης: Σχέδιο 1 / J.S.Bach: Prelude, Fugue (2η σουίτα για λαούτο)
> 14:30 - 17:00 : Διάλειμμα
> 17:00 - 21:00 : Έναρξη με ομαδικό μάθημα (απευθύνεται σε όλους) και συνέχεια τριών εκτελεστών με έργα: F.Sor: Σπουδή Νο6 / J.Duarte: Prelude (English Souite) / H.Villa-Lobos: Σπουδή Νο11

 

papastratos300x250