Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Το quintetο TANGartO μεταφέρει το tango
Το quintetο TANGartO μεταφέρει το tango Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 11:13

pnevmatiko kentro8 2 18

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το quintetο TANGartO μεταφέρει το tango από την πίστα χορού στην αίθουσα συναυλιών του Πνευματικού Κέντρου. Η μια και μοναδική παράσταση, θα δοθεί, την Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Κώστας Γκόγκος αλλά και ο ερμηνευτής Νίκος Παπαδιώτης. 

Ο μοναδικός ήχος του bandoneon, ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, με τα όργανα να ξεπερνούν τα όρια των συμβατικών δυνατοτήτων τους, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ευαίσθητο ακροατή, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής!
Ο Νίκος Παπαδιώτης, που απεύθυνε κάλεσμα υποσχόμενος μια υπέροχη βραδιά, τραγουδάει ερμηνεύοντας κλασσικά αριστουργήματα τραγουδιών tango των Carlos Gardel και Astor Piazzolla. Ο Τάσος Κεχαγιάς με χορευτές από τη σχολή χορού ELTANGO θα μας ταξιδέψουν στην ατμόσφαιρα της milonga και θα μας μυήσουν στην μαγεία του χορού του Tango. Παίζουν οι μουσικοί:Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρα) και Απόστολος Παπαπέτρος (κοντραμπάσο).

 

papastratos300x250