Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 10:06

epimelitirio8 2 18

Κάλεσμα γονείς- μέλη και επιχειρηματίες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, αποφάσισε να βραβεύσει τη μακροβιότερη εν ενεργεία Επιχείρηση-Μέλος του: α)ατομική (άντρας), β)ατομική (γυναίκα) και γ) εταιρεία, στην Ειδική Τελετή Βράβευσής τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Du Lac, κατά τη διάρκεια της Επιχειρηματικής Γιορτής.
Στην ίδια τελετή, αναμένεται να βραβευτούν και οι μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Γιάννης Μήτσης κάλεσε τους γονείς να δώσουν στοιχεία των μαθητών που πέτυχαν στις εξετάσεις καθώς εξαιτίας των προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να τα αντλήσουν από άλλους φορείς μιας και τα παιδιά είναι ανήλικα. «Καλώ τους γονείς που ένας εκ των δυο ή και οι δυο είναι μέλη του Επιμελητηρίου να μας προσκομίσουν τα στοιχεία των παιδιών ώστε να είναι η βράβευση όσο πιο καλά οργανωμένη γίνεται και να βραβευτούν τα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.
Το ίδιο κάλεσμα ισχύει και για τις μακροβιότερες επιχειρήσεις που θα βραβευτούν.
Για το σκοπό αυτό, καλούνται όλες οι σχετικές Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων να έρθουν σε επικοινωνία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων μέχρι και την Δευτέρα 12.02.2018 στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Διεύθυνση: Πουτέτση 14), ή στα τηλέφωνα 2651064013, 2651026273.

 

papastratos300x250