Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης
Στα Γιάννενα τον Μάιο, ο Μανώλης Σφακιανάκης Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 12:24

sfakianakis7 2 18

Θα είναι κεντρικός ομιλητής σε σεμινάριο για τη σωστή χρήση του διαδικτύου.

Όσο αναγκαία έχει καταστεί η χρήση του διαδικτύου, τόσο αναγκαία έχει γίνει και η ανάγκη προστασίας  από τους  νέους κινδύνους.

Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, διοργανώνει τη Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», η οποία θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Ελλάδας μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, μεταξύ των οποίων και τα Γιάννενα.

Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) Μανώλης Σφακιανάκης. Στα σεμινάρια ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου, η Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος Μαριάννα Τάσση και η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος Μαρίσα Βουλγαράκη.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Στα Γιάννενα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μάιου.

 

papastratos300x250