Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «Έφυγε» ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος
«Έφυγε» ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 11:08

dimarx7 2 18

Επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων και ιδρυτικό μέλος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας»

Έφυγε από την ζωή ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων Ανδρέας Αναγνωστόπουλος. Η παράταξη της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» και ο επικεφαλής της Νίκος Γκόντας εκφράζουν την θλίψη τους για τα απώλεια και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας και υπηρέτησε με συνέπεια τις ιδέες και τις αρχές της και μέσα από αυτές την ίδια την πόλη, την οποία υπηρέτησε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για πολλά χρόνια.

Με την ίδια συνέπεια προσέφερε τις καλές του υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης, που ήταν εξαίρετος δάσκαλος και κυρίως άριστος παιδαγωγός, βάζοντας την δική του σφραγίδα στα Ηπειρωτικά γράμματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ψήφισμα εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος, υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τα κοινά και την πόλη για πολλά χρόνια.

Το Σώμα, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.

 

papastratos300x250