Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα 21χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, βρέθηκε απαγχονισμένος
21χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, βρέθηκε απαγχονισμένος Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 10:04

fotitis31 1 18

Οι έρευνες των αρχών κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κατερίνης από τον ξαφνικό θάνατο ενός 21χρονου Θανάση που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στα Γιάννενα.

Ο 21χρονος σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο τμήμα Φιλολογίας στο τρίτο έτος. Λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας, στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο έμενε ο 21χρονος, μαζί με κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν απαγχονισμένο.

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο διαμέρισμα ύστερα από τηλεφώνημα του πατέρα του 21χρονου ο οποίος είχε να μιλήσει με το παιδί του τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Το γεγονός πως ο γιος του δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ούτε είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, έκαναν τον πατέρα, αλλά και τη μητέρα του 21χρονου να ανησυχήσουν.

Οι φόβοι τους, πως το παιδί τους έχει πάθει κάτι κακό επαληθεύτηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Επί τόπου βρέθηκαν μετά από λίγο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, που συνέλεξαν υλικό και στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο νεαρός πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη αυτή πράξη. Οι έρευνες των αρχών κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να διαπιστωθεί μέσα από την ανάκριση εάν προκύπτουν κάποια στοιχεία που να οδηγούν στα αίτια ή στην αφορμή που προκάλεσε το τραγικό τέλος του νεαρού φοιτητή.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες διατηρούσε λογαριασμούς ο 21χρονος προκειμένου να διερευνηθεί εάν τυχόν υπήρξαν κάποιες αναρτήσεις που μπορούν να δείξουν προς μία κατεύθυνση των ερευνών.

Έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή, που θα καταλήξει στην αιτία του θανάτου και θα προσδιορίσει το χρονικό διάστημα στο οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού φοιτητή, εκτός από την οικογένειά του συγκλόνισε και σκόρπισε θλίψη και στην γειτονιά που έμενε στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και φυσικά στην κοινότητα του Πανεπιστημίου, χωρίς κανείς από τους συμφοιτητές και τους καθηγητές στο Τμήμα Φιλολογίας να μπορεί να πιστέψει ό,τι συνέβη.

 

papastratos300x250