Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΕΚΙ - Μία ακόμη συγκέντρωση στο Δικαστικό
ΕΚΙ - Μία ακόμη συγκέντρωση στο Δικαστικό Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 09:00

dikastiko27 1 18

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μέλη της διοίκησης αλλά και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου για την υπόθεση που αφορά τους εργαζόμενους στον Καρυπίδη.

Η Χριστίνα Τουλκιαρίδου, σε δηλώσείς της υποστήριξε ότι θα συνεχίσουν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις γενικές συνθήκες αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς και στα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι εργαζόμενοι. “Οι εργαζόμενοι για άλλη μια φορά διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας τους, μετά μάλιστα από την απόφαση προσωρινής διαταγής με την οποία η «MARKETIN» θα έπρεπε να τους έχει πάρει ήδη για δουλειά. Η εταιρεία όμως αρνείται να εφαρμόσει ακόμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ευθύνη σε όλη αυτή την κατάσταση έχει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία δια στόματος της κ. Αχτσιόγλου την προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τα ‘απαραίτητα εργαλεία’ για να επιβάλει το δίκιο των εργαζόμενων. Έχει όμως δώσει όλα τα εργαλεία στα αφεντικά να τσακίζουν κάθε κατάκτηση και δικαίωμα των εργαζομένων, όπως η αλλαγή στο νόμο για την απεργία. Από τη μία οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι για μήνες, ενώ από την άλλη τους παίρνουν τα σπίτια με τους πλειστηριασμούς” ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Τουλκιαρίδου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250