Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Σπύρος Γραμμένος & Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μαζί στο Stage
Σπύρος Γραμμένος & Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μαζί στο Stage Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 15:19

gramenos20 1 18

Ο Σπύρος Γραμμένος (ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες ) και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (από την Ελληνοφρένεια, ο τσολιάς) φοράνε τα καλά τους και φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό το άγνωστο.

Στα Γιάννενα, θα εμφανιστούν σήμερα Σάββατο στο Stage.

Και με αλλαγή φίλου και με σύμφωνο συμβίωσης και με μπάντα που τα σπάει και με κείμενα και με πρωτότυπα τραγούδια και με διασκευές και με το ΚΤΕΛ γιατί δεν παίζει μία, έρχονται στην πόλη σας να παίξουν, για να βγάλουν τα μεταφορικά και να γυρίσουν πίσω, γιατί κατά βάθος δεν θέλανε να φύγουν τώρα που πήραν το κοινωνικό μέρισμα.

Βασικά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορούν να κάνουν κάτι μαζί κι αυτό το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Ο κόσμος πιστεύει πως είναι μια πολύ ωραία παράσταση και πως στην Αθήνα πήραν παράταση επειδή πηγαίνανε καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως πληρωμένοι δημοσιογράφοι και φίλοι τους γράφανε καλά λόγια και πως ο Σταυρός Του Νότου τους έδωσε άλλες δύο παρασκευές γιατί δεν είχε τι να βάλει.

Πόρτες 21.30/Έναρξη 22.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 €

ΤΑΜΕΙΟ 12 €

Προπώληση: Γερμανός, Πλατεία Γ.Παπανδρέου 12, Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16, Music Shop Giorgio, Στοά Ορφέα, Vision of Sound , Ναπολέοντα Ζέρβα 78.

 

papastratos300x250