Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους
Έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 11:37

anagor16 1 18

Αρχίζει η κατάθεση δικαιολογητικών για την επιχορήγηση των αθλητικών συλλόγων από το Δήμο Ιωαννιτών

Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους και την προσφορά στη νεολαία μας, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προτίθεται

Να επιχορηγήσει οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, προτίθεται η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους και την προσφορά στη νεολαία μας.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα επιχορηγηθούν όσοι αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και μόνο για δραστηριότητες αθλητικού χαρακτήρα.

Για να λάβουν την επιχορήγηση, οι αθλητικοί σύλλογοι και τα σωματεία, σε πρώτη φάση πρέπει να προσκομίσουν στο γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Π. Κολόκα (Αρχοντικό Πυρσινέλλα, Παπάζογλου 5 & Αραβαντινού 1-τηλ.2651361368) και μέχρι 15-02-2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο καταστατικού του αθλητικού συλλόγου ή σωματείου.

2. Βεβαίωση αθλητικής αναγνώρισης και ενημερότητας από το γραφείο αθλητισμού της Περιφέρειας Ηπείρου.

3. Σύνθεση Δ.Σ. –Διεύθυνση σωματείου & στοιχεία επικοινωνίας.

4. Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του τελευταίου Δ.Σ.

Μετά την συγκέντρωση των πρώτων δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα διαδικασία όπως ορίζει η ΓΓΑ για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων.

 

papastratos300x250