Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, από δύο τομεάρχες
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, από δύο τομεάρχες Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 10:11

tomearxes11 1 18

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τομεάρχης των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και Νίκη Κεραμέως των Νομών Πρέβεζας και Άρτας, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναθέτει στους τομεάρχες την πλήρη χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Με ανακοίνωση του το κόμμα της αξ. αντιπολίτευσης αναφέρει πως «κεντρικός στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές» και προσθέτει πως «εστιάζουμε στην εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει κάθε περιοχή καθώς και στον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια. Λαμβάνοντας υπόψιν τον υπάρχοντα προγραμματισμό και το έργο κάθε Περιφέρειας, καταγράφουμε τα προβλήματα που προκάλεσε σε κάθε περιοχή η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαβουλευόμαστε με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, αξιολογούμε τις προτάσεις που διατυπώνονται σε τοπικά και περιφερειακό επίπεδο με σκοπό την προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις  ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού».

Η ανακοίνωση καταλήγει με αναφορά στην στελεχιακή ανανέωση: «Όσον αφορά την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, στόχος είναι να εντοπίσουμε στελέχη σε πρωτεύουσες νομών, δήμους, επιμελητήρια, επιστημονικούς φορείς και ειδικές κοινωνικές οργανώσεις, που επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στο έργο της ΝΔ. Τελικός στόχος είναι να κάνουμε πράξη τη δέσμευση Προέδρου της ΝΔ για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και δημιουργία μιας παράταξης η οποία θα είναι ενωμένη και ανανεωμένη από άκρη σε άκρη της Ελλάδας».

 

papastratos300x250