Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Κανονικά οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό
Κανονικά οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 09:06

ekdromes10 1 18

Άσκοπος ο θόρυβος, λέει η κα. Φωτεινού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Κανονικά θα γίνονται οι περισσότερες εκδρομές στο εξωτερικό σύμφωνα με την διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Αγγελική Φωτεινού, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για το θέμα των εκδρομών στο εξωτερικό.

Η κα. Φωτεινού ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα «κοψίματος» των εκδρομών επισημαίνοντας ότι το μόνο που «κόβεται» είναι εκδρομές που διενεργούσαν από μόνοι τους οι εκπαιδευτικοί χωρίς να εντάσσεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω το θέμα που δημιουργήθηκε. Οι εκδρομές θα γίνονται κανονικά σύμφωνα με τα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Το ίδιο ισχύει και για την εκδρομή της Γ Λυκείου που μπορεί να γίνει σε όποιο μέρος επιλέξουν οι μαθητές. Το μόνο που δεν θα γίνεται είναι οι εκδρομές που έκαναν κάποιοι εκπαιδευτικοί χωρίς αυτό να εντάσσεται σε καμία δράση του υπουργείου Παιδείας», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα. «Προσπαθούμε να δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Οι εκδρομές θα γίνονται κανονικά», κατέληξε η κα. Φωτεινού.

 

papastratos300x250