Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός PHOTOMETRIA - Πρώτο ανοιχτό κάλεσμα υποβολής Animation και Video Art
PHOTOMETRIA - Πρώτο ανοιχτό κάλεσμα υποβολής Animation και Video Art Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 11:21

photome9 1 18

Το Photometria International Photography Festival κλείνει δέκα χρόνια διεξαγωγής στο χώρο των φωτογραφικών περιηγήσεων. Στα πλαίσια της φετινής αυτής, επετειακής διοργάνωσης και με σκοπό να αναδείξει νέους τρόπους αξιοποίησης της εικόνας, απευθύνει κάλεσμα για δημιουργία Animation και Video Art.

Η αποστολή των έργων, θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου (ημερομηνία ταχυδρομείου).

Από τους συμμετέχοντες ζητείται η κατάθεση έργου, ελεύθερου θέματος, με διάρκεια έως δέκα λεπτά (10΄), καθώς επίσης και ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο του θέματος που αυτό πραγματεύεται (σε ελληνικά και αγγλικά).

Η επιλογή θα γίνει με βάση τη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεση της. Τα επιλεγμένα έργα, θα αποτελέσουν μέρος του υλικού των φετινών προβολών του φεστιβάλ σε χώρους που θα ανακοινωθούν.

Σε περίπτωση που τα έργα απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο δημιουργός στον οποίο ανήκει το έργο και όχι το Photometria International Photography Festival.

Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να στείλει το έργο του (DVD), καθώς και το αντίστοιχο κείμενο (Έντυπο) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 72 Ανατολή, Ιωάννινα, υπόψιν κ. Παππά Παναγιώτη. Ακόμη θα πρέπει να σημειωθούν τα παρακάτω στοιχεία (με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες): Τίτλος έργου, Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση/ Πόλη, E-mail και Τηλέφωνο.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του φεστιβάλ (www.photometria.gr), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μέσω προσωπικού e-mail στον κάθε διακριθέντα.

Το Photometria International Photography Festival έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα έργα που θα διακριθούν σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες του φεστιβάλ. Τα επιλεγμένα έργα θα κρατηθούν στο αρχείο της διοργάνωσης, η οποία διατηρεί το δικαίωμα διαχείρισής τους και μελλοντικής, πιθανής επανέκθεσής τους, με αναφορά πάντα, στον δημιουργό του κάθε έργου.

 

papastratos300x250