Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός ΚΟΝΙΤΣΑ - Γιορτές γλεντιού και προσφοράς
ΚΟΝΙΤΣΑ - Γιορτές γλεντιού και προσφοράς Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 09:31

giortes glediou6 1 18

Με την συμμετοχή δημοτών, αλλά και  επισκεπτών, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Κόνιτσα.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Αθανάσιος Λάκκας «Ο προγραμματισμός όλων αυτών των εκδηλώσεων είχε ως πρωταρχικό στόχο, αρχικά την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης μας και μετά την ανακούφιση των συνδημοτών μας με το μοίρασμα δεμάτων με τρόφιμα, έτσι με μέριμνα του Δήμου, αγοράστηκαν 600kg γαλοπούλα τα οποία μαζί με τις προσφορές των παρακάτω: α)Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ‘ΠΙΝΔΟΣ’ (Διέθεσε 120 πακέτα κοτόπουλο και τα παράγωγα του, βάρος 5 kg) β) Πτηνοτροφικών επιχειρήσεων Θ.Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε (Διέθεσαν 270kg κοτόπουλο) γ)Super market της πόλης μας: Υιοί Νικολοπούλου, Αθ. Ζώτος, Χατζηεφραιμίδης Ανδρέας. Τα ανωτέρω μοιράστηκαν από τις εργαζόμενες στην ΚΕΔΚ σε 120 οικογένειες απόρων συνδημοτών μας».

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στα παιδιά που είχαν κατακλύσει την πλατεία, 550 δώρα, τα οποία ο Δήμος αγόρασε από τις τοπικές επιχειρήσεις. Ακολούθησε γλέντι από τον χορευτικό όμιλο της Κόνιτσας και κατά την διάρκεια αυτού, προσφέρθηκαν, τραχανάς ζεστός, ρακόμελο, κρασί, λουκουμάδες και γλυκά.

Την Δευτέρα ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν το 583 Μ/ΤΠ και τις κοινωνικές δομές της πόλης, στις οποίες ευχήθηκαν και προσέφεραν γλυκά.

 

papastratos300x250