Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ - «Δεν είμαστε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο»
Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ - «Δεν είμαστε όλοι οι πολιτικοί το ίδιο» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 12:19

tasoulas5 4 17

Στις πολιτικές εξελίξεις της κεντρικής σκηνής αλλά και στις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα να ξεφύγει από την κρίση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Ιωαννίνων κ. Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας, υπογράμμισε ότι αυτό που λείπει από την ελληνική κοινωνία είναι η πίστη ότι «μπορούμε καλύτερα»,  ξεκαθαρίζοντας ότι «επειδή είναι αποτυχημένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο».

Ο βουλευτής θέλησε να θέσει τις πραγματικές αποστάσεις των πολιτικών κομμάτων και ειδικά της κυβέρνησης και της Αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που δεν μετουσιώθηκαν σε πράξεις και έμεινα «κενό γράμμα».

Θέλοντας να εδραιώσει την θέση του, για τις δυνατότητες ανάπτυξης της χώρας, αναφέρθηκε στην «έκρηξη» αφίξεων επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καλώντας τους πολίτες να αναλογιστούν τι μπορούμε να πετύχουμε όταν το πιστέψουμε και το προσπαθήσουμε.

«Αξίζουμε καλύτερα», αυτό δεν είναι σύμφωνα με τον κ. Τασούλα ένα σύνθημα αλλά μια αξίωση για να κατανοήσουμε ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ… μια δοκιμή

Ο κ. Τασούλας μπαίνοντας στην ουσία, υποστήριξε ότι ο κόσμος με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ «θέλησε να κάνει μια δοκιμή», σε ένα κόμμα που το είχε για χρόνια στο περιθώριο: «Κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια και του λέμε ότι πρέπει να στηρίξουμε τα καλύτερα, γιατί υπάρχουν».

Ο κ. Καμμένος θα τα ψηφίσει όλα…

Ο κ. Τασούλας ερωτηθείς για το θέμα του Σκοπιανού υποστήριξε ότι υπάρχει μια δυνατότητα να λυθεί εφόσον και από τις δυο πλευρές δεν υπάρξει αδιαλλαξία ενώ αναφορικά για τους κραδασμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης τους χαρακτήρισε εικονικούς προαναγγέλλοντας το τι μέλει γενέσθαι: «Η χώρα μας έχει κάνει ένα βήμα αλλά πρέπει να το κάνει και η άλλη πλευρά των Σκοπιανών. Αν με ρωτάτε για την διγλωσσία που υπάρχει από πλευράς της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο συγκεκριμένο, είναι μια εικονική διγλωσσία!

Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει τα πάντα,  προκειμένου να μείνει μια μέρα παραπάνω στο υπουργείο του, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ρήξη για το θέμα του Σκοπιανού», κατέληξε. 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250