Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Φορολογικές διευκολύνσεις στους πλημμυροπαθείς
Δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Φορολογικές διευκολύνσεις στους πλημμυροπαθείς Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 09:02

plimiropaueis5 4 17

Απόφαση με την οποία παρέχονται διευκολύνσεις στους πολίτες σχετικά με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πρέβεζας, υπέγραψε η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Συγκεκριμένα, δίνεται παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τα οποία εκδηλώθηκαν από 30 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Δήμο Πρέβεζας.

Αναλυτικότερα: Α) Παρατείνονται μέχρι και την 1η Μαρτίου 2018 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Πρέβεζας της Π.Ε. Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου που λήγουν ή έληξαν από την 30 Νοεμβρίου  έως και την 1η Μαρτίου 2018.

Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Β) Αναστέλλεται μέχρι και την 1η Μαρτίου 2018 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων μέχρι την 30η Νοεμβρίου  οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

 

papastratos300x250