Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Γεμάτη εκδηλώσεις η εβδομάδα στα «Ασημένια Χριστούγεννα»
Γεμάτη εκδηλώσεις η εβδομάδα στα «Ασημένια Χριστούγεννα» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 11:18

asimenia28 12 17

Ταινίες, bubble shows  και παραμύθια με τον Ηλ. Λογοθέτη τις επόμενες ημέρες

Γεμάτη εκδηλώσεις είναι και αυτή η εβδομάδα στα «Ασημένια Χριστούγεννα» που τα έχουν ήδη επισκεφτεί χιλιάδες επισκέπτες από την Ήπειρο και από κάθε άκρη της Ελλάδας στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.

Oι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι την Πρωτοχρονιά και έχουν ως εξής:

Παραμύθια με τον Ηλία Λογοθέτη

Ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Ηλίας Λογοθέτης θα βρεθεί στα «Ασημένια Χριστούγεννα» το Σάββατο 30 και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 18.00 με 20.00, όπου θα διαβάσει παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά. Η δράση είναι δωρεάν.

Δύο bubble shows

To πρόγραμμα εκδηλώσεων των «Ασημένιων Χριστουγέννων» περιλαμβάνει δύο θεαματικά bubble shows για το σαββατοκύριακο, 30 και 31 Δεκεμβρίου, από την καλλιτεχνική ομάδα la petite marguerite, η οποία θα παρουσιάσει μία μοναδική διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας, που ζωντανεύει και ενεργοποιεί τη φαντασία, το όνειρο και το παραμύθι! Το Σάββατο (30/12) η παράσταση θα δοθεί στις 18.00 και την Κυριακή (31/12) στις 12.00. Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι δωρεάν.

Παιδικές ταινίες στο ODEON

Εξάλλου, για τους μικρούς επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» ο κινηματογράφος ODEON στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων προβάλλει καθημερινά, από τις 12.00, διάσημες παιδικές ταινίες και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα φιλμ, Οι προβολές θα συνεχιστούν ως τις 3 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο Odeon.gr και στη γραμμή: 14560.

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www.asimeniaxristougenna.gr.

 

papastratos300x250