Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «Απόλυτα διαυγής και επιφανειακή συνεργασία»
«Απόλυτα διαυγής και επιφανειακή συνεργασία» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 12:28

mitsis23 2 17

Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη για τη συνεργασία με τον Γρ. Γκίκα, απάντησε ο Γ. Μήτση

Με κριτική στην κριτική που τους ασκείται από τον επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» Γρηγόρης Γκίκας, απάντησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Δημητρίου και Μήτση, μέσα από τη συμφωνία των οποίων, προέκυψε η νέα διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι κ.κ Μήτσης και Δημητρίου τόνισαν ότι η προγραμματική συμφωνία δεσμεύει απόλυτα και τις δύο παρατάξεις, που ομόφωνα συμφώνησαν και αποδέχθηκαν τη συνεργασία.

«Θα ακολουθήσουμε όσα λέει η συμφωνία ως Ευαγγέλιο, χωρίς να υπάρχουν υπόγειες συναλλαγές. Είναι μία απόλυτα διαυγής και επιφανειακή συνεργασία», τόνισε αρχικά ο κ. Δημητρίου δίνοντας και απάντηση στα επιχειρήματα και την κριτική του κ. Γκίκα.

«Οι δύο παρατάξεις έχουμε το 65% των ψήφων του Επιμελητηρίου και μας δόθηκε η εντολή να διοικήσουμε το Επιμελητήριο. Φαινόμενα διαπλοκών και υπόγειων συναλλαγών δεν υπάρχουν στις δικές μας παρατάξεις, αλλά αν θέλει ο κ. Γκίκας ας τα στοιχειοθετήσει, διαφορετικά, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης. Τον συμπονώ πάντως γιατί δε μπορεί να δεχτεί το πικρό ποτήρι της ήττας του», τόνισε ο κ. Μήτσης.

Οι δύο άνδρες ρωτήθηκαν και για το εάν εξακολουθούν να υποστηρίζουν όσα διεκήρυσσαν και πριν από τις εκλογές ο ένας για τον άλλον, για να απαντήσουν πως επρόκειτο για… προεκλογικά επιχειρήματα και όχι για προσωπικές κατηγορίες.

Ενδιαφέρουσα πάντως ήταν η απάντηση του κ. Μήτση στην ερώτηση γιατί δε συνεργάστηκε με την παράταξη του κ. Γκίκα, με την οποία άλλωστε υπάρχουν και ιδεολογικές συγγένειες.

«Ο πρώτος λόγος είναι, ότι δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Στις συζητήσεις που κάναμε δε διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Η συνεργασία όμως έτσι κι αλλιώς θα ήταν ‘κρεμασμένη’ αφού μαζί και οι δύο παρατάξεις θα ήμασταν στο όριο αντοχής, λίγο πάνω από το 50% για να διοικήσουμε», τόνισε ο κ. Μήτσης.

Η νέα διοικητική επιτροπή

Η νέα διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου έχει ως εξής:

1.              Μήτσης Ιωάννης                Πρόεδρος

2.              Χρυσοστόμου Ευθύμιος                  Α’ Αντιπρόεδρος

3.              Παπαρούσης Χριστόδουλος         Β’ Αντιπρόεδρος

4.              Σαραλιώτης  Γεώργιος    Γενικός Γραμματέας

5.              Παππά Βασιλική                  Οικονομικός Επόπτης

6.              Μπέκας Σπυρίδων             Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (Γ.Ε.ΜΗ.-Υ.Μ.Σ.-Κ.Υ.ΕΠΙΧ.)

7.              Δημητρίου Δημήτριος     Υπεύθυνος Συμβουλευτικής  Υποστήριξης Επιχειρήσεων

 

papastratos300x250