Δευτέρα, 23/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιωαννιτών
Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιωαννιτών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 12:08

xionia oreina21 12 17

Έριξαν αλάτι σε δρόμους της πόλης

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιωαννιτών εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι «πολικές» θερμοκρασίες, δημιουργούν προβλήματα κυρίως στους δρόμους, που σε πολλές περιπτώσεις παγώνουν, και καθιστούν δύσκολη και ενίοτε και επικίνδυνη την μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Ο υπεύθυνος Δημήτρης Νάστος, μιλώντας στο Itv, υποστήριξε ότι ο Δήμος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Παράλληλα, είπε, ότι έριξαν αλάτι δεν δρόμους εντός και εκτός της πόλης προκειμένου να μην υπάρχει ζήτημα και κίνδυνος για τις μετακινήσεις.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παραλάβουν και άλλες ποσότητες αλατιού ώστε να υπάρχει και στα δυο εργοτάξια του Δήμου.

Ο κ. Νάστος κάλεσε τους πολίτες να μην ρίχνουν νερά στους δρόμους αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή: «Είχαμε τέτοια προβλήματα στην περιοχή των Καρδαμιτσίων. Θα παρακαλούσα τους πολίτες να μην ρίχνουν νερά» τόνισε ο αντιδήμαρχος που δεν παρέλειψε να αναφέρει την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και την ετοιμότητα για κάθε περίπτωση.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250