Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Αποκτούν «στέγη» οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών
Αποκτούν «στέγη» οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 10:03

stegi21 12 17

Καθορίστηκε το πλαίσιο λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου

«Στέγη» αποκτούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όλες οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών, το σύνολο των δραστηριοτήτων των οποίων, θα μεταφερθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο στο Πανηπειρωτικό.

Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Περιφέρεια, παρουσία του Αλ. Καχριμάνη, του Θ. Μπέγκα και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων σάλας της πόλης.

Τα σωματεία καλαθοσφαίρισης θα έχουν ουσιαστικά για τις δικές τους ανάγκες το νέο κλειστό γυμναστήριο, αυξάνοντας τις ώρες προπόνησης και αποκτώντας μία «καυτή» έδρα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δε θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές για τις ομάδες που έχουν υψηλούς αγωνιστικούς στόχους όπως είναι ο ΑΓΣΙ, ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το IBC.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας θα παραμείνουν από την επόμενη αγωνιστική σεζόν τα αθλήματα βόλεϊ και χάντμπολ, ενώ στις αρχές του φθινοπώρου θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και σχετικά με τις ακαδημίες και των τριών αθλημάτων προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή κατανομή και στα δύο κλειστά γυμναστήρια αλλά και στα σχολικά γυμναστήρια.

Το ενδεχόμενο να μεταφερθούν πάντως όλες οι ακαδημίες μπάσκετ για τις προπονήσεις μόνο στο νέο κλειστό μάλλον αποδυναμώνεται, αφού σε μία τέτοια περίπτωση το νέο κλειστό θα ασφυκτιούσε από την αρχή.

 

papastratos300x250