Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΟΠΚΠΙ - Έρχεται αύριο Τετάρτη, ο Κώστας Σημίτης
ΟΠΚΠΙ - Έρχεται αύριο Τετάρτη, ο Κώστας Σημίτης Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 11:34

opiki12 12 17

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Στα Γιάννενα αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης. Ο κ. Σημίτης, μετά από αρκετά χρόνια, επανέρχεται ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόσκληση του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού για να μιλήσει για τις «Σκέψεις για την ευρωπαϊκή ενότητα».

Η ομιλία αναμένεται να γίνει στις 20.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Δωδώνη» στο ξενοδοχείο Du Lac, ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει και διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Τόσο ο καθηγητής Ιατρικής Μωυσής Ελισάφ, όσο και ο Πέτρος Σκαπινάκης αλλά και ο Δημήτρης Σιώτος αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της έλευσης του πρώην πρωθυπουργού στα Γιάννενα για να μιλήσει για ένα ενδιαφέρον θέμα εξαιτίας και των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν στις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, για τον Όμιλο Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων αλλά και για την πόλη  η αποδοχή του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη να μιλήσει στα Ιωάννινα και να συζητήσει με τους συμπολίτες  για το κρίσιμο αυτό θέμα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης» ανέφεραν μεταξύ άλλων τα μέλη του Ομίλου, προσκαλώντας το κοινό στην εκδήλωση.

Όλοι τους αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην Ευρώπη ενώ εξήγησαν και την σημασία αυτών των αλλαγών για την χώρα μας. «Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις θα επηρεάσουν καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και τη δυνατότητά της να ξεφύγει από τη μέγγενη της οικονομικής κρίσης και να μπει στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης» σημείωσαν μεταξύ άλλων.

 

papastratos300x250